Minteuan, în proces cu CFR Cluj. Antrenorul își cere restanțele salariale

Minteuan, în proces cu CFR Cluj. Antrenorul își cere restanțele salariale
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fostul jucător și antrenor din Gruia, Alin Minteuan, se află în proces cu clubul “feroviar” pentru recuperarea unor datorii.

În iulie, Minteuan a demarat un proces la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) pentru recuperarea unor datorii de 30.000 de euro pe care CFR Cluj le are față de fostul antrenor. După întreruperea campionatului, tehnicianul nu a fost de acord să semneze un acord cu clubul pentru reeșalonarea datoriilor, iar în 26 mai a notificat clubul să îi plătească sumele restante.

La 30 iunie, contractual său cu CFR a expirat, însă antrenorul dorește ca “feroviarii” să îi plătească salariile restante până la finalul înțelegerii și prima de câștigare a titlului, proporțional cu numărul de etape cât a fost pe bancă.

Minteuan a demarat un proces la CNSL pentru recuperarea sumei de 30.000 de euro. De atunci, antrenorul a primit patru termene, iar procesul stagnează, deși regulamentul prevede ca un astfel de caz să fie rezolvat în cel mult 30 de zile.

La cel de-al patrulea termen, CFR le-a cerut reprezentanților lui Minteuan să depună contractul antrenorului în original, dar și meciurile la care tehnicianul a stat pe banca formației din Gruia în sezonul precedent.

“Am fost îndepărtat de la club fiindcă nu am fost de acord să semnez reeșalonarea unor datorii. Ce garanție aș fi avut că îmi luam banii, dacă nici acum, la comisii, nu pot face asta?! Nu înțeleg de ce atâtea amânări”, a declarat Alin Minteuan, potrivit GSP. 

Comenteaza