Alin Bondar, mulțumit de jocul echipei în victoria împotriva formației HC Dunărea Brăila: “Fetele au înțeles cât de important e acest joc pentru noi”

Alin Bondar, mulțumit de jocul echipei în victoria împotriva formației HC Dunărea Brăila: “Fetele au înțeles cât de important e acest joc pentru noi”
| Foto: foto facebook.com/uclujhandbal

Echipa de handbal feminin, “U” Cluj, a reușit a doua victorie consecutivă în Liga Florilor, scor 29-24, împotriva brăilencelor.

Antrenorul clujencelor e bucuros pentru succesul elevelor sale și susține că pregătirea din pauza competițională datorată echipelor naționale a fost axată pe defensivă. “Sunt mulțumit de jocul echipei. Am reușit o victorie importantă, fetele s-au dăruit foarte mult. Am aplicat ceea ce am pregătit la antrenament și nu am cum să nu fiu mulțumit. În pauza competițională am lucrat mai mult la capitolul defensivă și am schimbat sistemul de apărare. Ne-am pregătit foarte mult pentru ceea ce reprezintă Brăila, dar totul a ieșit bine pentru că fetele au înțeles cât de important e acest joc pentru noi”, a declarat Alin Bondar.

Ionica Munteanu, autoare a unor parade excelente în partida cu HC Dunărea Brăila, a fost la rândul său, fericită după victoria cu brăilencele. “Toată lumea este fericită pentru că fost un meci important pentru  noi. Odată cu victoriile vine și starea de bine. Azi a funcționat foarte bine apărarea și ne au ieșit faze frumoase în atac, iar asta ne dă încredere pentru meciurile care urmează”, a spus portărița clujencelor.

Goalkeeper-ul Universității speră ca seria victoriilor să continue și în meciul cu HC Zalău, dar are și un mesaj pentru fani. “Ne dorim și ne străduim să păstrăm evoluțiile bune din ultima perioadă și vom face tot ce ține de noi ca rezultatul din meciul cu Zalăul să fie cât mai îmbucurător pentru echipă. Ne bucurăm că suntem susținute atât de către galerie, cât și de publicul care continuă sa creadă în noi. Suntem motivate în momentul în care galeria și fanii ne încurajeaza și ne dorim să fie la fel de aproape de noi și în meciurile viitoare”, a adăugat Ionica Munteanu.

Următoarea partidă pentru “U” Cluj, în Liga Florilor, va fi împotriva echipei HC Zalău, în deplasare. Meciul va avea loc sâmbătă, 14 aprilie. Univeristatea ocupă locul 10 în campionat, cu 20 de puncte.  

Comenteaza