Alexandru Chipciu, pe lista neagră la CFR Cluj: “Nu este dorit de Dan Petrescu”

Alexandru Chipciu, pe lista neagră la CFR Cluj: “Nu este dorit de Dan Petrescu”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Mijlocașul în vârstă de 32 de ani se apropie de finalul aventurii alături de formația din Gruia.

Revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj aduce și schimbări importante în lotul campioanei. Clubul clujean i-a prezentat deja pe Culio, Bordeianu și Florin Ștefan, în timp ce Tahiri și Fofana au fost deja anunțați să își caute echipe.

În aceeași situație se află și Alexandru Chipciu, cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Impresarul fotbalistului, Victor Becali, a anunțat că mijlocașul nu mai intră în planurile lui Dan Petrescu.

“Nu este dorit de Dan Petrescu. Jucătorii, peste tot în lume, trebuie să fie jucători, ei nu trebuie să fie de partea cuiva, ci a clubului care te plătește. Clubul are un proprietar, un conducător, un antrenor, care se mai schimbă. Nu trebuie să fii într-o tabără. Nu vi le pot spune pe toate. A venit Petrescu.

Chipciu are contract, dar dacă antrenorul nu contează pe tine ce să faci? S-a întâmplat ceva acolo, nu pot spune tot ce știu. Dar, nu se va mai conta pe el. Nu-l poate obliga nimeni pe Petrescu să se bazeze pe el. Vrem să-i găsim altă echipă, dacă nu, va continua contractul”, a spus Victor Becali la Digisport.

Sosit în ianuarie 2020 la Cluj, Alex Chipciu a jucat de 58 de ori pentru CFR Cluj, a înscris trei goluri și a oferit cinci pase decisive. Alături de formația din Gruia, mijlocașul a cucerit două titluri în Liga 1 și o Supercupă a României.

Comenteaza