Alex Chipciu, mesaj pentru fani la finalul stagiunii: "Acest sezon ne dă speranțe pentru viitor. Știm că pretențiile vor crește"

Alex Chipciu, mesaj pentru fani la finalul stagiunii: "Acest sezon ne dă speranțe pentru viitor. Știm că pretențiile vor crește"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Căpitanul Universității Cluj a transmis un mesaj un mesaj către suporteri și promite aceeași atitudine pozitivă a echipei și în stagiunea următoare.

Deși viitorul său este încă incert, Alex Chipciu a oferit un semnat clar că își dorește să continue alături de "Șepcile roșii". La final de sezon, căpitanul Universității Cluj a avut un mesaj pentru suporterii "studenților".

"A trecut un an, un an în care ne-am clasat pe o poziție onorabilă, având în vedere că a fost primul sezon în prima ligă. Dacă ar fi să mă uit la lucrurile bune, aș zice că am fost foarte puternici pe teren propriu, când am avut suporterii în spate.

Chiar dacă am încheiat sezonul cu o înfrângere la lovituri de departajare, o înfrângere dureroasă pentru noi toți, eu cred că acest sezon ne dă speranțe pentru viitor, ceea ce pentru mine e cel mai important.

Știm că începând cu noul sezon pretențiile vor crește, însă în același timp îmi doresc să le oferim suporterilor la fiecare meci același sentiment pe care l-au avut la finala Cupei, când am arătat atitudine, dorință și am dominat adversarul", a spus Alex Chipciu.

Comenteaza