Alex Chipciu, discurs în stitlul caracteristic după Derby: "O să ajung la demență. Când au dat golul de 2-1, știam că vom pierde"

Alex Chipciu, discurs în stitlul caracteristic după Derby: "O să ajung la demență. Când au dat golul de 2-1, știam că vom pierde"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Căpitanul Universității Cluj a oferit din nou declarații spumoase la finalul partidei în care "studenții" au fost învinși de rivala CFR.

Aflat pentru prima oară pe teren împotriva fostei sale echipe, Alex Chipciu și-a dorit cu ardoare un succes împotriva "feroviarilor". Cu toate acestea, mijlocașul recunoaște că ambiția sa și dorința de a învinge i-ar putea cauza probleme pe viitor.

Mai mult, Chipciu e de părere că eșecul suferit în Derby a venit în urma nesincornizărilor din apărare, pe care Universitatea Cluj trebuie să le rezolve cât mai repede.

"Pentru noi, n-a fost deloc frumos meciul. Sunt înflăcărat acum, dar cred că o să ajung la demență sau la Alzheimer în curând. Trebuie să fac ceva 100%, o să vorbesc cu nevastă-mea. Așa, e greu să mai joc fotbal.

Țip ca nebunul, o iau razna, 100% o să o iau razna, e foarte greu să mai joc fotbal așa. Trebuie să găsesc o soluție. Am luat-o personal imediat. Când au dat golul de 2-1, știam că vom pierde. Dacă intram cu 2-0 la pauză, câștigam 100%. Toată lumea se ducea în cap, ei veneau peste noi. Asta am simțit și asta s-a întâmplat.

Poate e și normal la câți bani au băgat ei, dar și noi suntem sub nivel rău de tot, să iei atâtea goluri, ireal. Avem cel mai bun atac și cea mai slabă apărare.Dacă n-ai apărare, n-ai nicio șansă, ne vom bate la retrogradare, e clar. De acolo pleacă totul, dacă te uiți la City, are cea mai bună apărare din lume.

A fost o nebunie de meci. Noi dădeam gol. Ei dădeau gol când voiau. A fost ca la Craiova, dar rezultatul a fost invers. Nu fac mișto sau caterincă, dar așa o iau razna, dacă mai joc fotbal câteva etape așa, risc să fac ceva de sănătate.

Ideea e să fim mai buni în apărare, la poziții, la contact. Am luat trei goluri cu cinci pe fund, e foarte mult. Totul e incredibil. Trebuie să facem mai mult", a declarat Chipciu, conform Digisport.

Comenteaza