Albert Hofman are așteptări mari de la următoarele meciuri: “Încă nu sunt mulțumit cu ce am reușit”

Albert Hofman are așteptări mari de la următoarele meciuri: “Încă nu sunt mulțumit cu ce am reușit”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Tânărul jucător al Universității Cluj este unul dintre golgheterii formației pregătite de Erik Lincar.

Fotbalistul în vârstă de 18 ani are parte de un început de sezon cum nu se poate mai bun. Albert Hofman împarte primul loc în ierarhia golgheterilor Unviersității Cluj cu Boiciuc și Ribeiro, toți cu câte trei goluri. Ultimele două reușite ale tânărului jucător au venit în cea mai recentă victorie a “studenților”, 2-0 cu Unirea Slobozia, iar Hofman își propune să nu se oprească aici.

“Ne așteaptă un meci care nu trebuie neglijat. Mergem acolo să luăm toate punctele, să ne facem treaba și să ne întoarcem acasă. La lot a fost foarte bine și m-am întors aici să îmi continui munca. Mă bucur că am reușit să mă integrez în echipă. E un sentinement foarte bun să joc printre acești băieți minunați.

Încă nu sunt mulțumit cu ce am reușit, în continuare vreau mai mult și mai mult. Pot să învăț ceva de la fiecare, avem și câțiva jucători cu experiență, care m-au ajutat foarte mult, mi-au dezvăluit multe secrete ale fotbalului.

Am stat în cameră și cu un coleg de vârsta mea, însă am stat și cu cineva mai experimentat. Cu Denis Ispas vorbesc despre meciuri și până acum el m-a ajutat cel mai mult. Deocamdată vreau să rămân aici, însă ca orice junior îmi doresc să ajung cât mai sus posibil”, a declarat tânărul jucător al Universității Cluj.

În actualul sezon, Albert Hofman a strâns 9 apariții în tricoul echipei clujene și a reușit să înscrie de trei ori.

Comenteaza