Al nouălea transfer pentru CFR Cluj, un brazilian

Al nouălea transfer pentru CFR Cluj, un brazilian
| Foto: www.facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a anunțat oficial transferul fundașului brazilian Yuri Matias, care a jucat ultima dată la Gaz Metan Mediaș.

Clubul ardelean a rezolvat mutarea chiar înaintea meciului direct cu Gaz Metan, pe care l-a câștigat, sâmbătă, cu 2-1. În schimbul lui Yuri Matias, CFR Cluj plătește 100.000 de euro, sumă care poate crește cu 50.000 de euro din bonusuri de performanță.

”Bun venit, Yuri Matias! Cluburile CFR 1907 Cluj și Gaz Metan Mediaș au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundașului Jefferson Yuri de Sousa Matias în Gruia.

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani s-a transferat la Gaz Metan în august 2020, perioadă în care a bifat 49 de meciuri și a înscris de 7 ori. Anterior experienței din România, Yuri a evoluat în Brazilia, în Portugalia la Academica Coimbra și pentru o perioadă scurtă în Iran.

Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!”, a anunțat CFR Cluj.

Luni, la Cluj va ajunge și Roger Rodrigues, mijlocașul ofensiv brazilian care a jucat, duminică, ultimul meci pentru UTA Arad, cu Dinamo, a transmis digisport.ro. 

Clubul ardelean i-a mai transferat în această iarnă pe Răzvan Sava, Kristian Dimitrov, Raoul Mal, Cristi Neguț, Sergiu Buș, Daniel Birligea și Marko Dugandzic, cărora li se adaugă și Roger Rodrigues.

De asemenea, CFR s-a înțeles și cu Christopher Braun, fundașul dreapta de la FC Botoșani, pentru un transfer din vară, când îi expiră contractul.

Comenteaza