Akos Szentkuti nu va mai continua alături de U-BT Cluj-Napoca

Akos Szentkuti nu va mai continua alături de U-BT Cluj-Napoca
| Foto: u-bt.basketball

Tânărul baschetbalist va evolua în străinătate începând cu sezonul următor.

"Akos Szentkuti a ales să își continue cariera în străinătate, astfel că nu se va mai regăsi în lotul U-Banca Transilvania. Pe această cale, clubul îi mulțumește pentru efortul depus la performanțele din ultimul an.

Akos are 17 ani, măsoară 1.90 metri și este un sportiv format la propria noastră academie. Szentkuti s-a remarcat în toate competițiile de juniori la care a participat, ieșind campion național la categoriile U13 și U14.

De asemenea, tânărul jucător are patru medalii de bronz și s-a regăsit de mai multe ori în echipa ideală a turneelor finale.

Drept dovadă, a debutat la seniori în 2021 și a acumulat 20 de partide în Liga Națională și alte 4 în Cupa României. Mai mult, Szentkuti s-a evidențiat la ultimul turneu final al Cupei României, când a și primit o distincție pentru cel mai de perspectivă sportiv.

Akos a participat cu naționala României la Campionatele Europene U16 și U18. Mult succes, Akos!", a transmis U-BT Cluj-Napoca.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza