Falub, fericit după promovarea în liga secundă. “Greul abia acum începe, așa că trebuie să fim pregătiți pentru ceea ce urmează”

Falub, fericit după promovarea în liga secundă. “Greul abia acum începe, așa că trebuie să fim pregătiți pentru ceea ce urmează”
| Foto: foto Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Antrenorul “Șepcilor roșii” i-a mulțumit lui Marius Popescu pentru contribuția avută la parcursul echipei clujene.

Universitatea Cluj a reușit a doua promovare consecutivă și va juca din sezonul viitor în Liga 2. “Studenții” au câștigat în stil mare cele trei puncte de care aveau nevoie pentru a promova matematic. Clujenii au învins formația secundă a lui Gaz Metan Mediaș, scor 7-0, și au sărbătorit cu fanii pe gazon.

La finalul meciului, antrenorul Adrian Falub s-a declarat bucuros, dar a mulțumit și tuturor celor care au ajutat la promovarea Universității. “Suntem cu toții fericiți. Felicit jucătorii și conducerea pentru această promovare, dar și suporterii, pentru că ei au fost, sunt și vor fi viitorul acestei echipe.

Vreau să îi mulțumesc lui Cristi Pojar, pentru că ne-a ajutat încă de la început, mulțumesc întregului meu staff, fără să îl uit pe “Papi” (Marius Popescu, n. red.) care a început această muncă la “U”. Promovarea i-o dedicăm și lui. Suntem o echipă nouă, renăscută, compusă din oameni care au fost crescuți aici și care știu ce înseamnă acest club.

Avem în lot mulți jucători care sunt la început de drum, mulți dintre ei au făcut progrese importante în ultimii ani, mă refer la Micaș, Hordouan sau Hațiegan, însă aceștia trebuie să înțeleagă faptul că la “U” Cluj va exista mereu presiune, indiferent de ligă.

Este un proiect frumos, dar greul abia acum începe, așa că trebuie să fim pregătiți pentru ceea ce urmează. Îmi doresc ca veteranii să rămână alături de noi și să continuăm împreună munca pe care am început-o aici”, a declarat tehnicianul clujenilor

“U” Cluj a acumulat 62 de puncte în Seria 5 a Ligii 3 și se află la 11 lungimi distanță de următoarea clasată, ACS Comuna Recea. Următorul meci pentru clujeni va fi împotriva ocupantei locului secund, miercuri, 9 mai.

Comenteaza