Adrian Falub, după remiza cu UTA, obținută în finalul jocului: “Nu avem foame pentru a câștiga meciuri”

Adrian Falub, după remiza cu UTA, obținută în finalul jocului: “Nu avem foame pentru a câștiga meciuri”
| Foto: fcuniversitateacluj.ro

Antrenorul Universității Cluj consideră că jucătorii săi se motivează doar în meciurile împotriva echipelor importante sau de primă ligă și au uitat obiectivul principal al echipei.

După un nou meci în care “Șepcile roșii” au suferit din punct de vedere ofensiv și au fost salvați de căpitanul Goga, tehnicianul formației a dezvăluit că elevilor săi le lipsește motivația. Falub este de părere că elevii săi joacă la adevărata lor valoare doar în meciurile puternice, precum cel cu FCSB, dar neglijează partidele din campionat. Totuși, antrenorul a fost mulțumit de prestația echipei în jocul cu UTA.

”A fost un meci echilibrat, până la urmă am luat un punct dintr-un meci pe care l-am început foarte bine. Am luat un gol pe o greșeală impardonabilă, pe care nu pot să o înțeleg. ȘI la meciul cu Ripensia am luat același gol, a fost o minge foarte simplă. Ei au avut ocazii mai clare, însă au fost doar trei. Noi am dominat jocul, fără să avem ocazii importante. Cred că e un rezultat echitabil.

Nu știu dacă UTA are prima șansă la promovare, însă cu siguranță e printre favorite. E o echipă care joacă ceea ce își propune. Știe să se închidă, iar atunci când vrei să promovezi trebuie să obții puncte și să te închizi. Noi nu reușim să facem asta pentru că facem greșeli personale. Nu am ce să reproșez echipei, până la urmă noi am făcut ceea ce ne-am propus.

În mintea jucătorilor noștri, promovarea era doar un obiectiv secundar. Nu avem foame pentru a câștiga meciuri. Nouă ne palce să jucăm cu FCSB, când e lume în tribune, când e atmosferă. Când vrei să promovezi trebuie să ai continuitate, să ai constanță, ori nouă asta ne lipsește. Noi trăm pentru meciurile importante”, de declarat Adrian Falub.

Pentru Universitatea Cluj urmează un adevărat derby, în compania Rapidului, chiar pe terneul formației din capitală.

Comenteaza