Adrian Falub, după înfrângerea cu CFR 2: "A fost un accident, care cu siguranță nu se va mai repeta"

Adrian Falub, după înfrângerea cu CFR 2: "A fost un accident, care cu siguranță nu se va mai repeta"
| Foto: foto Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Universitatea Cluj a fost învinsă, scor 2-1, de echipa secundă a ”feroviarilor”.

Antrenorul “studenților” a acuzat gazonul prost de la baza sportivă CMC, dar și lipsa de motivație a elevilor săi. “Acesta nu a fost un derby. Noi nu avem derby cu echipa a doua a lui CFR. Am pierdut azi, se întâmplă o dată la 15-20 de meciuri, a fost un accident, care cu siguranță nu se va mai întâmpla.

Obiectivul nostru e să promovăm, nu neapărat să câștigăm toate meciurile. Diferența s-a făcut azi la motivație, nu am avut starea de spirit necesară. Am jucat pe un teren prost, pe care nu am putut să construim, a fost greu să ne motivăm, dar asta nu scuză cu nimic evoluția noastră”, a declarat Falub.

Ioan Ovidiu Sabău a lăudat jocul ambelor echipe, dar e dezamăgit că “Șepcile roșii” nu s-au impus în derby. “Nu se pot spune multe după această înfrângere. Învățăm multe lucruri, mergem mai departe. Până în momentul de față, echipa s-a comportat exemplar. În proporție de 95% suntem promovați.

A fost un meci de nivelul Ligii 2, o partidă cu atitudine, cu ritm, sportivitate. Îmi pare rău că nu am reușit să câștigăm, ne-am dorit foarte mult acest lucru. Au folosit foarte bine contraatacul, noi am greși mult, iar ei au exploatat greșelile noastre”, a spus managerul sportiv al Universității Cluj.

Fostul antrenor crede că lipsa fanilor a fost decisive în jocul dintre cele două rivale locale. “Suporterii ne-au lipsit. Nu doar pentru noi, dar pentru orice echipă fanii. Ei ne ajută foarte mult să avem ritm, ne motivează foarte mult, lipsa lor a contat. Mergem înainte, nu am ce să le reproșez jucătorilor”, a adăugat Sabău.

Universitatea Cluj conduce Seria 5 a Ligii 3, cu 47 de puncte, șapte mai mult decât Industria Galda de Jos. “Șepcile roșii” vor juca împotriva Sănătății Cluj în următoarea etapă.

Comenteaza