ACS Volei Turda, echipa Cristinei Pîrv, se deființează: "Mă doare sufletul pentru această decizie"

ACS Volei Turda, echipa Cristinei Pîrv, se deființează: "Mă doare sufletul pentru această decizie"
| Foto: facebook.com/acsvoleiturda

Formația înființată de fosta mare jucătoare își încheie activitatea după doar trei ani de activitate.

În stagiunea precedentă, ACS Volei Turda, echipa contrsuită de la zero de Cristina Pîrv a evoluat în premieră în Divizia A1, fiind formată în mare parte din sportive locale. Totuși, înaintea noului sezon, fosta mare jucătoare a anunțat încetare activități, motivele fiind de ordin financiar.

"Echipa pe care am înfiinţat-o la Turda înseamnă extrem de mult pentru mine, este copilul pe care l-am crescut de la zero, cu multă speranţă în suflet.

Cred în continuare că în România se poate face performanţă, dar de cele mai multe ori doar determinarea şi dorinţa de a reuşi nu sunt de ajuns.

Pentru a face performanţă la nivel înalt este nevoie de o susţinere serioasă, iar din păcate, în ţara noastră, la acest capitol, voleiul este lăsat la urmă. Le mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat pe plan financiar în demersul nostru, pentru că fără susţinerea lor nu am fi ajuns aici.

Din păcate, îmi dau seama că e extrem de greu să concurezi cu alte ramuri sportive când vine vorba despre bugete şi sponsorizări.

Mă doare sufletul pentru această decizie, dar a fost una bine cântărită şi analizată împreună cu întregul meu staff, iar momentan considerăm că este oportun să procedăm astfel", a declarat Cristina Pîrv, conform Prosport.

Comenteaza