A treia victorie la rând pentru “U” Cluj. Albert Hofman a strălucit împotriva Unirii Slobozia

A treia victorie la rând pentru “U” Cluj. Albert Hofman a strălucit împotriva Unirii Slobozia
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Erik Lincar s-a impus cu 2-0 în fața echipei ialomițene, grație golurilor înscrise de tânărul atacant.

Ambele formații au început energic jocul de la Bistrița, iar ocaziile nu au întârziat să apară. Totuși, prima mare oportunitate a venit după un sfert de oră, când Boiciuc a șutat puternic la colțul scurt, Gurău a respins, iar balonul a lovit bara (15).

Universitatea Cluj a avut inițiativa și a dominat la capitolul posesie, însă contraatacurile oaspeților au pus de fiecare dată probleme defensivei “Șepcilor roșii”. Mai mult, Unirea Slobozia a și reușit să înscrie, însă golul a fost anulat pe motiv de offside (30).

Elevii lui Erik Lincar au răspuns cu 11 minute înainte de finalul primei părți, când Boiciuc a reluat spre poartă, Gurău a respins, însă Hofman a fost pe fază și a deschis scorul (34). Până la pauză, fostul “student” Greu și-a încercat norocul de la mare distanță (38), în timp ce Haită a avut o execuție surprinzătoare la colțul scurt (42). Astfel, Universitatea Cluj conducea după 45 de minute, scor 1-0.

Deși oaspeții au început mai bine actul secund și au căutat golul egalizator, tot clujenii au fost cei care au punctat. La nouă minute de la reluare, Hofman a trecut fără probleme prin defensiva adversă și a înscris elegant, cu un șut plasat la colțul lung (54).

Treptat, elevii lui Erik Lincar au făcut un pas înapoi. Echipa clujeană nu a mai forțat în ofensivă, însă nici ialomițenii nu au mai pus probleme la poarta lui Gorcea. În ciuda ocaziilor lui Pîrvulescu (73) și a lui Hofman, care a lovit bara (86), tabela a rămas neschimbată.

Astfel, Universitatea Cluj s-a impus cu 2-0 în fața Unirii Slobozia, a ajuns la trei victorii consecutive și ține aproape de plutonul fruntaș din Liga a 2-a.

Comenteaza