Video A cincea ediție Sports Festival, cea mai importantă de până acum. Ce surprize pregătesc organizatorii

A cincea ediție Sports Festival, cea mai importantă de până acum. Ce surprize pregătesc organizatorii
| Foto: Sports Festival

Patrick Ciorcilă, co-fondatorul celui mai mare eveniment din România dedicat sportului, a vorbit despre ceea ce se va întâmpla la ediția din 2024.

În ultimii ani, începutul verii a adus la Cluj-Napoca și un eveniment cu adevărat special, Sports Festiva. Anul acesta are loc cea de-a 5-a ediția, una care se anunță a fi cea mai importantă de până acum.

Capul de afiș al evenimentului e reprezentat de un meci demonstrativ de tenis, la care vor lua parte Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep și Andrei Pavel. Totuși, surprizele nu se opresc aici, după cum anunță chiar organizatorii.

"Sunt foarte mândru de acest eveniment, cred că e cel mai mare pe care am reușit să îl organizăm. Am adus Barcelona Legends, Galatasaray Legends, am avut meciuri de fotbal mari și meciul de retragere al lui Horia Tecău. Acesta e cel mai mare prin prisma numelor care vor fi prezente.

Andre Agassi și Steffi Graf sunt cel mai influent cuplu din istoria sportului. Sunt două legende ale tenisului mondial. A fost o alegere logică să îi avem lângă ei pe Simona Halep și Andrei Pavel. Oamenii cred că avea o mare sete de a o vedea pe Simona. Mă bucur mult că a acceptat. Ne-am întâlnit în Dubai și i-am propus să vină la Sports Festival și ne-am înțeles repede. Andrei Pavel are o istorie cu Andre Agassi, au jucat de 7 ori.

Formatul va fi unul inedit. Ne concentrăm pe partea de show, mai puțin focus va fi pe meciul de tenis. Extrem de rar vezi astfel de oameni într-un mediu în care se simt bine. O vom vedea în sfârșit și pe Simona zâmbind. Mi se pare că biletele sunt la un preț decent. Cred că am vândut deja jumătate din capacitatea sălii, cu 6 luni înainte de eveniment. Se vor epuiza foarte repede biletele.

În legătură cu Andre Agassi și Steffi Graf vom avea multe surprize, înțelgerea cu ei cuprinde mult mai mult decât meciul de tenis. I-am convins să vină cu unicitatea evenimentului, au înțeles că Sports Festival e un eveniment de comunitate, de familie, de promovare a sportului", a declarat la ZIUA Live Patrick Ciorcilă, business development și co-fondator Sports Festival. 

Comenteaza