7 jucători, selectaţi după trialul organizat de "U"

7 jucători, selectaţi după trialul organizat de
"Şepcile roşii" au organizat, miercuri, a doua etapă a trialului în urma căruia staff-ul tehnic vrea să completeze lotul cu care Universitatea va începe noului sezon din liga a IV-a.

Din cei 61 jucători prezenţi marţi, 18 au continuat să se pregătească alături de "studenţi" şi în ziua următoare.

Sub supravegherea antrenorilor Marius Popescu şi Zsolt Szilagyi, tinerii jucători au disputat între ei două reprize a câte 30 minute fiecare. Acţiunea a fost supervizată de managerul sportiv al Universităţii Cluj, Ioan Ovidiu Sabău.

La finalul celui de-al doilea trial de la baza CMC, Marius Popescu a hotărât să monitorizeze în continuare 7 din cei 18 jucători.

"Trialul de astăzi a fost la nivelul celui de ieri, nu este foarte edificator. Se vede că jucătorii provin din mediul amator. Oricum, le-am mulţumit că au participat şi probabil că o să studiem cazul la vreo 6-7 fotbalişti. Sunt jucători de pe toate posturile. Unul e portar, altul fundaş, un atacant şi restul evoluează pe linia de mijloc. Aici o să intervină partea cealaltă: de unde provin, ce statut au. O să-i testăm în continuare la antrenamente, vedem cum se descurcă şi la echipele lor, apoi vom lua o decizie", a spus "Papi".

"Principalul" de pe banca "alb-negrilor" a oferit şi câteva concluzii după acţiunea de miercuri. "Rezultatele au fost destul de bune. Încercăm să nu omitem vreun copil care, din diferite motive, nu a avut şansa de a se remarca. La ora asta, mă ocup de ceea ce am la dispoziţie", a declarat Marius Popescu.

"Unii vin de la diferite echipe, sunt legitimaţi acolo şi nu putem să-i utilizăm prea mult în acţiunile noastre. În orice caz, trialul a decurs destul de bine şi vedem la urmă unde ajungem", a mai zis el.

Vasile Florin este portar la CSM Sighet şi este unul dintre cei 18 jucători care au participat la faza secundă a trialului.

"Am aflat de această acţiune de la un prieten care a jucat la "U" anul trecut. Eu sunt din Maramureş şi m-am prezentat la trial pentru că voi veni aici, din octombrie. M-am înscris la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport şi îmi este mult mai uşor ca fotbalist la Cluj, decât să fac naveta în localitatea natală", a afirmat tânărul goalkeeper.

"M-am prezentat la trial că să văd dacă pot să fac aici performanţă. Îmi place "U" Cluj de mic şi sunt un mare fan al lor. Chiar dacă nu voi fi selectat pentru faza următoare, a fost o experienţă frumoasă pentru mine", a adăugat portarul.

La trialul de miercuri au asistat câteva zeci de suporteri "alb-negri". Printre ei s-a aflat şi fostul mare jucător al Universităţii Cluj, Remus Câmpeanu.

"E o acţiune frumoasă, din care sper să fie selectaţi măcar 2-3 jucători. Ar fi bine dacă acest trial s-ar organiza în fiecare an, să devină o tradiţie", a spus acesta.

Primul meci de campionat al "Şepcilor roşii", care ar fi trebuit să aibă loc peste mai puţin de două săptămâni, are şanse mari să fie amânat. Ioan Ovidiu Sabău susţine această variantă. "Trebuie să pregătim echipa şi cred că vom mai avea nevoie de o săptămână pentru asta", a spus managerul sportiv al "studenţilor".

Comenteaza