32 echipe din Cluj joacă timp de trei zile în Cupa Prieteniei Bergenbier

32 echipe din Cluj joacă timp de trei zile în Cupa Prieteniei Bergenbier
Vineri, 1 mai, se dă startul Cupei Prieteniei Bergenbier la Cluj unde 32 de echipe vor concura pentru un loc în etapa următoare a competiției care îi va aduce mai aproape de câștigarea trofeului din acest an. Iubitorii sportului rege s-au putut înscrie alături de prieteni în competiția locală care se va desfășura timp de 3 zile la Sala Sporturilor HORIA DEMIAN.

Competiția unde pasiunea pentru fotbal și prietenia sunt singurele variabile care contează revine în acest an pentru a oferi din nou clujenilor prilejul de a-și trăi prietenia și de a se bucura de berea de după meci. Clujenii sunt mai motivați ca oricând să participe și să aducă de această dată trofeul în orașul lor. La competiția din 2014, echipa clujeană "Brazilienii" a fost una dintre cele două finaliste care au jucat marea finală a Cupei Prieteniei Bergenbier la Rio, pe plaja Copacabana.

Pentru a arăta cât de mult își doresc victoria, 32 de echipe din oraș vor concura și anul acesta pentru un loc în etapa superioară, Turneul Regional, care se va desfășura în toamnă, în perioada septembrie - octombrie. Dacă anul trecut fotbalul între prieteni a ajuns la Rio, acum toți jucătorii de fotbal vin cu speranța de a câștiga marele premiu al competiției: echipa care ia acasă anul acesta Cupa Prieteniei Bergenbier merge în Franța, în 2016, să urmărească fotbalul spectacol.

Clujenii au răspuns pozitiv provocării lansate de Bergenbier și înscrierile în competiție au început să curgă. Printre echipele înscrise îi regăsim și pe finaliștii de anul trecut, care speră să repete experiența de la prima ediție, dar să se întoarcă cu trofeul acasă de această dată. Pe lângă aceștia, alte 9 echipe clujene care nu au reușit să ajungă în marea finala de la Rio își încearcă norocul și la competiția din acest an.

Meciurile se vor desfășura în perioada 1 - 3 mai, în format eliminatoriu între 2 echipe compuse fiecare din 6 jucători (5 jucători de teren și un portar) pe durata a două reprize a câte 20 de minute.

Meciurile de la Sala Sporturilor Horia Demian se vor desfășura după următorul program:

Vineri, 01.05 - incepand cu ora 13:00

Sambata, 02.05 - incepand cu ora 9:00

Duminica, 03.05 - incepand cu ora 9:00

La teren sunt așteptați toți iubitorii fotbalului pentru a-și încuraja favoriții!

Comenteaza