3 vedete de la CFR Cluj, indisponibile pentru partida cu Sepsi

3 vedete de la CFR Cluj, indisponibile pentru partida cu Sepsi
| Foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Andrea Mandorlini, antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit în cadrul conferinței de presă premergătoare duelului cu Sepsi OSK din Gruia şi despre problemele de lot ale feroviarilor. 

Meciul dintre formația dirijată de Andrea Mandorlini și echipa pregătită de Liviu Ciobotariu contează pentru a cincea etapă. Restanța se va disputa pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

Andrea Mandorlini a vorbit în cadrul conferinței de presă despre jucătorii valoroşi pe care nu îi va putea folosi în meciul cu Sepsi. Este vorba despre Mario Camora, Ermal Krasniqi și Cristi Manea care vor fi indisponibili pentru partidă din cauza accidentărilor.

„Așa se întâmplă când sunt multe meciuri. Noi trebuie să muncim mult să arătăm bine. Treaba principală e să recuperezi jucătorii. (...) Au apărut probleme fizice. Trebuie să vedem dacă îi vom recupera. Unul dintre ei e Camora. Manea încă nu e disponibil. Mai e și Krasniqi. Noi avem nevoie de toți jucătorii. La toate meciurile trebuie să arătăm bine.

Mario a făcut un RMN zilele trecute și nu e o problemă foarte serioasă. Dar de trei zile nu se antrenează cu noi. E dificil să-l avem mâine. E important să-l recuperăm”, a spus Andrea Mandorlini la conferința de presă premergătore meciului cu Sepsi OSK, citat de sport.ro

CFR Cluj - Sepsi OSK se joacă joi, de la ora 20:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia. Meciul din 5 octombrie, este o partidă restantă din etapa a 5-a a Superligii. 

Comenteaza