22 de sportivi s-au luptat la Floreşti într-o gală specială K1, sub ochii celebrului Semmy Schilt

Colosseum Tournament, cunoscuta competiţie de K1 ajunsă la ediţia cu numărul 25, a avut loc luni seara la Floreşti. Vedeta evenimentului a fost celebrul luptător olandez Semmy Schilt, de această dată în calitate de antrenor şi invitat special al organizatorilor.

22 de tineri sportivi s-au luptat la Floreşti într-o ediție specială a galei de K1, marcată de condițiile speciale de distanțare şi de păstrarea regulilor sanitare.

"Mă bucur să văd că facem paşi în comunitatea sportivă internațională pentru revenirea la normalitate. O parte din meciuri sunt de centură mondială la categoria 65, respectiv 70 kg", a declarat primarul comunei FLoreşti, Bogdan Pivariu.

Celebrul luptător K1, olandezul Semmy Schilt, revine astfel în România, după 12 ani, în calitate de antrenor şi invitat special al galei de la Floreşti.

"Campionul olandez promite că această vizită e doar prima dintr-o serie de proiecte pentru comunitatea locală, cu accent în special pe promovarea activităților sportive în rândul copiilor", a spus edilul Bogdan Pivariu.

Evenimentul s-a desfăşurat fără public, dar a fost transmis live în 80 de țări de pe 4 continente.

Comenteaza