1,2, click! De vineri, e mai simplu să le încurajezi pe handbalistele de la „U"

1,2, click! De vineri, e mai simplu să le încurajezi pe handbalistele de la „U
De vineri, a devenit mai uşor să susţii echipa de handbal feminin a Universităţii Cluj. Suporterii lui „U" pot să achiziţioneze pe internet bilete la meciurile de pe teren propriu ale fetelor.

Clubul a încheiat un parteneriat cu cea mai mare companie de ticketing din Transilvania, Biletmaster.ro. Astfel, la partidele disputate de „U" Alexandrion Cluj pe teren propriu, suporterii îşi pot cumpăra bilete rapid şi eficient, de pe internet. Primul meci la care s-au pus în vânzare bilete online este cel de luni, 11 aprilie, împotriva unui adversar tradiţional al clujencelor, HC Zalău.

Deoarece în Sala Polivalentă încep pregătirile pentru partida de Fed Cup împotriva Germaniei, meciul cu Zalăul se va disputa în Sala Sporturilor Horia Demian, începând cu ora 17:00. Biletele online costă 10 lei, indiferent de tribună sau sector.

„Ne bucură faptul că am reuşit sa încheiem parteneriatul cu cei de la Biletmaster.ro. Suporterii Universităţii Cluj vor putea să îşi cumpere un loc în sală fără să se mai deplaseze la casele de bilete. Sperăm ca acest nou pas, care face parte dintr-un ambiţios proiect de management, să aducă un număr cât mai mare de suporteri la sală, deoarece fetele merită acest lucru. Avem o echipă foarte tânără, care promite foarte multe pe viitor.

Când spui "U" Cluj, spui în primul rând "Şepcile roşii", cei mai frumoşi suporteri din România. Pentru ei am încheiat acest parteneriat, aşa că, începând de astăzi, este mai uşor să ajungi la meciurile fetelor. Îi aşteptăm pe toţi cei cu sufletul alb-negru să vină la sală. Cu sprijinul lor, ne vom putea bate din nou la primele locuri", a declarat directorul sportiv al "U" Alexandrion, Cosmin Sălăjan.

„Suntem bucuroşi că echipa de handbal feminin a Universităţii Cluj a decis să se alăture familiei Biletmaster.ro. Cele 10.000 de bilete online vândute în fiecare lună fac din Biletmaster.ro cea mai mare firma de ticketing din Transilvania. La fel ca în alte domenii, şi în ceea ce priveşte vânzarea de bilete viitorul este online. Le urăm succes fetelor de la „U" şi sperăm ca, prin acest parteneriat, să aducem cât mai mulţi suporteri în tribună, contribuind astfel şi noi la succesele echipei", a spus Sugar David, director tranzacţii Biletmaster.ro.

Handbalistele ocupă locul 10, după 22 de etape, în care au strâns 22 de puncte. „Ne apropiem de finalul unui sezon dificil, dar vreau să le felicit pe fete pentru modul în care au luptat pentru culorile alb-negru. Înainte să numărăm punctele din clasament sau golurile de pe tabelă, vrem să vedem acea dăruire, acel spirit de sacrificiu, acea pasiune pentru sport care fac parte din "fibra" Universităţii Cluj. Privim viitorul cu optimism, suntem extrem de concentraţi şi, în aceste săptămâni, punem bazele sezonului 2016-2017, când ne propunem mult mai multe", a explicat Sălăjan.

Suporterii lui "U" pot achiziţiona începând de vineri bilete pentru partida cu HC Zalău din 11 aprilie, de pe site-ul Biletmaster.ro. În continuare, tichetele vor fi disponibile şi la casele de bilete ale sălii, în ziua meciului.

Comenteaza