10 din 10 pentru U-BT. Clujenii au câștigat fără emoții duelul cu BCMU Argeș Pitești

10 din 10 pentru U-BT. Clujenii au câștigat fără emoții duelul cu BCMU Argeș Pitești
| Foto: u-bt.ro

Echipa condusă de Mihai Silvășan s-a impus împotriva formației pregătite de selecționerul Tudor Costescu, scor 93-78, și a ajuns la 10 victorii consecutive în Liga Națională.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Primele secvențe ale jocului dintre clujeni și piteșteni au fost echilibrate. Cele două formații au mers cap la cap până la 12-12. U-BT a rupt echilibrul, a reușit să se distanțeze pe tabelă, iar după primele 10 minute conducea cu 27-14.

“Studenții” au început sfertul secund cu un parțial de 10-3, iar soarta partidei părea deja decisă. Elevii lui Mihai Silvășan au reușit să mențină o diferență formată din două cifre față de baschetbaliștii de la BCMU Argeș Pitești, iar la pauză tabela indica 56-29 în favoarea clujenilor.

La revenirea de la cabine, piteștenii au avut o răbufnire, însă nu au putut face fața ritmului impus de baschetbaliștii de la U-BT. “Studenții” și-au continuat marșul spre succes fără să fie incomodați de jocul elevilor lui Tudor Costescu. Înaintea ultimele 10 minute, scorul era 78-44 pentru echipa clujeană.

Cel de-al patrulea sfert a reprezentat o simplă formalitate pentru U-BT. Jucătorii lui Mihai Silvășan au redus din turație și au gestionat perfect ultimele secvențe de joc. În cele din urmă, “studenții” s-au impus cu 93-78 și au ajuns la 10 succese din tot atâtea partide în actualul sezon al Ligii Naționale.

Cei mai buni marcatori ai echipei clujene au fost Richard (19 puncte, 2 recuperări), Dixon (14 puncte, 2 pase decisive) și Guzman (14 puncte, 6 recuperări).

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza