Cătălina Ponor, aniversare cu familia şi prietenii

Cătălina Ponor, aniversare cu familia şi prietenii
Gimnasta Cătălina Ponor, dublă medaliată la Jocurile Olimpice de la Londra, împlineşte luni 25 de ani, ea sărbătorindu-şi ziua de naştere în seara precedentă, cu familia şi prietenii.

La doar o săptămână de la revenirea de la JO de la Londra, la care a cucerit medalia de argint la sol şi pe cea de bronz cu echipa României, Cătălina Ponor a avut un alt motiv de sărbătoare: împlinirea vârstei de 25 de ani. Petrecerea a avut loc duminică seara, la Constanţa, cu toţi cei dragi.

"Am sărbătorit duminică seara, pentru că ziua Cătălinei pica luni. Au fost cei dragi alături, familie şi prieteni, a fost foarte frumos, cu de toate, şi tort, şi bucurii, şi cadouri şi bună dispoziţie. M-am bucurat enorm că s-a simţit bine şi că este fericită. Când îţi vezi copilul fericit, e cel mai bine. Astăzi e de fapt ziua ei, dar Cătălina cel mai probabil se va odihni cam toată ziua", a declarat Carmen Ponor, mama Cătălinei, pentru Mediafax.

La 25 de ani, Cătălina este multiplă medaliată europeană, mondială şi olimpică. Gimnasta a anunţat înaintea JO de la Londra că ar urma să-şi încheie cariera, dar după revenirea acasă a spus că se mai gândeşte şi că este posibil să participe la Campionatele Mondiale din 2013.

 

Comenteaza