Spărgătorii de maşini continuă să opereze. Au pus ochii pe străduţele de lângă Aeroportul Cluj

Spărgătorii de maşini continuă să opereze. Au pus ochii pe străduţele de lângă Aeroportul Cluj

Tot mai mulţi spărgători de maşini îşi văd de treabă în Cluj-Napoca. Este vizat cartierul Mărăşti şi zona de lângă Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj. 

Recent IPJ Cluj a anunţat că doi tineri din Cluj au fost prinși de către autorități și puși sub control judiciar după ce au spart 10 mașini în cartierul Mărăști.

"În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de 2 tineri cu vârste de 17, respectiv 19 ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată. Ulterior pe numele lor fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, a transmis IPJ Cluj.

Însă clujenii spun că spargerile continuă. Hoţii din Cluj au pus ochii pe zona de lângă Aeroportul Internaţional "Avram Iancu", unde pe străduţele lăturalnice, oamenii îşi mai parchează maşinile dacă au drumuri scurte în afara ţării.

Este şi păţania unui clujean care a fost plecat în acest weekend într-un city-break la Madrid. A lăsat maşina parcată lângă zona Vămii din Cluj-Napoca, iar la întoarcere a avut o surpriză.

Portiera din dreapta era deschisă, torpedoul întors pe dos, lucrurile din portbagaj, la fel. Pe modelul hoţilor prinşi de poliţişti şi aceştia au răvăşit toate bunurile din interior. Omul se miră deoarece spune că maşina lui e un Logan chiar bun de schimbat cu o maşină mai nouă, şi totuşi, chiar şi aşa, maşina a părut "atractivă" pentru hoţi.

Acesta a declarat pentru ZIUA de CLUJ că nu va face plângere la poliţie deoarece nu a descoperit decât un parfum lipsă din maşină. Spune că nu avea nici bani, nici alte obiecte de valoare înăuntru, iar fericirea cea mai mare a fost că actele maşinii nu le-au luat hoţii, deşi se aflau în torpedou. 

Fiind vorba de o cursă de noapte, aceea cu care a revenit în ţară, spune că va aştepta să facă bilanţul pe zi. "Bine că roţile le aveam, geamurile nu erau sparte, iar actele maşinii nu le-au luat", a mai adăugat clujeanul spunând că este foarte posibil ca şi alţii, care au avut maşinile parcate în zonă, să fi păţit la fel dacă până şi de un Logan s-au legat spărgătorii. 

Comenteaza