Foto Tânără nevăzătoare din Cluj caută loc de muncă și cere ajutorul localnicilor: „Vrea să fie utilă societății, să lucreze”/ „Nu mai știa unde să întrebe”

Tânără nevăzătoare din Cluj caută loc de muncă și cere ajutorul localnicilor: „Vrea să fie utilă societății, să lucreze”/ „Nu mai știa unde să întrebe”
| Foto: Facebook - Diana Danciu

Deficiențele de vedere ale unei tinere din Cluj-Napoca nu au oprit-o în căutarea unui loc de muncă. Cu toate acestea, Diana Danci nu a reușit să-și găsească o slujbă (încă) și face apel la comunitate să o ajute în găsirea unui job.

Diana Danci este o tânără din Cluj-Napoca născută cu deficiențe de vedere. În ciuda acestui fapt, Diana își caută un loc de muncă. Pentru a-și găsi un job, tânăra a apelat la cunoscutul actor clujean Bogdan Bob Rădulescu, care îi este și vecin.

Vrea să fie independentă în ciuda deficiențelor de vedere: „E pricepută la calculator, stăpânește bine tastatura”

„Dragi Oameni de pe internet, am nevoie de sfaturile sau de ajutorul vostru dacă știți sau puteți sau știți pe cineva care știe pe cineva. Vecina mea de stradă Diana Danciu este o tânără minunată, care își dorește foarte mult să fie utilă societății și să lucreze. Vrea să muncească, își caută un post, un loc de muncă potrivit unei tinere pricepute la calculator, dar care a primit de la viață o mare provocare. Diana e nevăzătoare, dar stăpânește bine tastatura, e fată deșteaptă, citită, care știe și simte că în lumea asta trebuie să existe un loc de muncă și pentru ea, mai ales că își dorește să fie cât se poate de independentă (...) fata își dorește să muncească”, a făcut apel la sprijin actorul clujean Bogdan Bob Rădulescu într-o postare pe Facebook. 

Chiar dacă părinții ei îi asigură fetei tot ce are nevoie, totuși, tânăra vrea să aibă un loc de muncă, să se simtă independentă, a mai spus Bogdan Rădulescu.

„Așadar, dacă cineva știe sau are detalii sau un loc de muncă potrivit pentru o fată ambițioasă  și luptătoare, vă rog să luați legătura cu ea sau cu tatăl ei sau îmi scrieți mie, orice sfat sau îndrumare e binevenită”, a mai precizat Bogdan Bob Rădulescu.

Comenteaza