Tânără de 21 de ani, arestată pentru furt. A pătruns într-un birou din Cluj și a plecat cu peste 4.000 de euro

Tânără de 21 de ani, arestată pentru furt. A pătruns într-un birou din Cluj și a plecat cu peste 4.000 de euro

O clujeancă este cercetată pentru furt calificat, după ce în data de 15 noiembrie ar fi pătruns într-un birou de unde ar fi sustras circa 22.000 de lei.

Tânăra a fost reținută ieri pentru 24 de ore, iar, ulterior, arestată preventiv pentru 30 de zile.

„La data de 15 noiembrie a.c., în intervalul orar 09.30 – 12.00, aceasta ar fi pătruns într-un birou situat pe strada Republicii din orașul Huedin, iar dintr-o borsetă aflată pe un corp de mobilier ar fi sustras suma de 22.000 de lei.

În acest context, polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale Huedin au efectuat activități investigativ-operative împreună cu Serviciul Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, care au condus la identificarea autorului faptei, stabilind faptul că este vorba despre o tânără de 21 de ani”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

La data de 29 noiembrie, în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acesteia pentru 24 de ore, iar în aceeași zi a fost prezentată magistraților Judecătoriei Huedin în vederea dispunerii altei măsuri preventive. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Comenteaza