Update Recompensă pentru taximetristul căruia i s-a dus vestea că a dus gratuit o mamă cu copilul la Urgenţe

Recompensă pentru taximetristul căruia i s-a dus vestea că a dus gratuit o mamă cu copilul la Urgenţe
| Foto: https://www.facebook.com/pugna.ioan

Taximetriștii din Cluj-Napoca au pornit în căutarea colegului de breaslă care ar fi transportat gratuit o mamă cu copilul, de urgență, la spital. Femeia nu avea destui bani, iar gestul de omenie al taximetristului a impresionat.

Gestul unui taximetrist din Cluj făcut pentru o femeie care avea nevoie să ajungă cu băiețelul la Unitatea de Primiri Urgențe i-a impresionat pe colegii acestuia. Mămica a vrut să ajungă cât mai repede la doctor și ar fi apelat la o firmă de taximetrie din Cluj-Napoca.

Aceasta l-ar fi informat pe şofer, printr-un SMS, că are doar 16 lei în buzunar, însă omul i-a răspuns că nu e nevoie de bani. 

Acum colegii lui de breaslă din Cluj-Napoca îl caută pe taximetristul inimos, însă bărbatul e de negăsit. Colegii vor să-l premieze cu un abonament gratuit pe cinci ani la dispeceratul de taxi, sau chiar cu o mașină electrică, dacă e deja angajat.

Ioan Pugna, vicepreședintele Asociației Taximetriștilor din Cluj, a declarat, pentru Știrile PRO TV că, încearcă de câteva zile să verifice știrea. Informația ar fi fost publicată inițial pe un grup de Facebook, dar nu este clar când a avut loc de fapt cursa respectivă, și nici cine e autoarea postării.

“A devenit deja o ambiție personală să-l găsesc. Tocmai de aceea, am postat pe pagina asociației, că oferim un premiu, constând în dispeceratul pe cinci ani gratuit. Iar dacă e angajat, îî oferim o mașină electrică”, a declarat Ioan Pugna. 

Update:
Mister elucidat! Întâmplarea fericită este din București, nu din Cluj, iar "colegul Iulian este protagonistul pe care îl felicităm pe această cale. Titan, indicativ 2000", a anunţat Ioan Pugna, după ce evenimentul a devenit viral, mai ales că a avut loc tocmai în anul 2021!!!  

Pe lângă felicitările primite de taximetrist chiar și la 2 ani distanță, sunt şi clienţi care spun că nu ar trebui să îi dăm uitării pe taximetriştii fără suflet, care încearcă metoda haiducească la volan: "Un taximetrist a vrut să îmi ia dublu de la Aeroport la gară în Cluj, fără ceas pus", a comentat un cititor ştirea de pe Facebook ZIUA de CLUJ, cu precizarea că da, într-adevăr "mai sunt și oameni buni", făcând referire la gestul lui Iulian de acum 2 ani.  

Comenteaza