Transport public de noapte în Florești? / "Vrem autobuze noi! Nu poţi respira în toate autobuzele vechi care deservesc Floreştiul"

Transport public de noapte în Florești? / "Vrem autobuze noi! Nu poţi respira în toate autobuzele vechi care deservesc Floreştiul"

Floreştenii vor să poată circula şi ei pe timp de noapte cu transportul în comun, însă mulți dintre ei spun că ar merge şi nişte autobuze în care să nu se coacă, precum în cuptor chiar începând din vara aceasta. 

După ce Cluj-Napoca a obținut 3 linii de transport public de noapte, Floreștiul stă la rând, pe considerentul că activitățile culturale, întâlnirile cu familia și prietenii nu se opresc odată cu apusul soarelui și nici chiar cu munca. Aș acă nici transportul public nu ar trebui să oprească.

Oamenii spun că ar fi bun acest demers, însă mai degrabă ar prefera ca CTP să pună la dispoziţi a zecilor de mii de oameni din comuna Floreşti autobuze mai noi.

"Să nu fim vara ca şi în saună. Eu cu fetiţa mică efectiv nu pot folosi vara autobuzul pt. că nu poţi respira în toate autobuzele vechi care deservesc Floreştiul...", a transmis o mămică din Floreşti pe grupul de Facebook Trăiesc în Floreşti - Cluj.

"Da, chiar este necesar, mai ales vara (transport public de noapte - n.red.). M-am săturat să dau 50 de lei pe taxi sau să trebuiască să plec devreme de la un eveniment/o iesire ca să prind ultimul autobus.

Și într-adevăr e nevoie de autobuze mai noi, efectiv ți se face rău în cele verzi care nu au aer condiționat. La câți bani plătim măcar atât", a comentat postarea un alt cetăţean din Floreşti. 

Comenteaza