Invitație la două evenimente cu intrare liberă la Cluj: ”Să privim viitorul cu încredere” și ”Comemorarea”

Invitație la două evenimente cu intrare liberă la Cluj: ”Să privim viitorul cu încredere” și ”Comemorarea”

Clujenii sunt invitaţi să se alăture celor aproape 20 de milioane de asistenți la nivel mondial la celebrarea anuală a Comemorării morții lui Isus Cristos, care va avea loc în seara zilei de marți, 4 aprilie 2023, dar şi la un eveniment special cu tema „De ce putem privi cu încredere viitorul” care se va ţine la sfârșitul de săptămână din 1-2 aprilie 2023. 

Sondajele arată că, din cauza tensiunilor economice, a conflictelor dintre națiuni și a tulburărilor sociale răspândite pe scară largă, încrederea în viitor este la cel mai scăzut nivel istoric în multe țări, inclusiv în România. Conform Barometrului de Încredere Edelman 2023, 24 dintre cele 28 de țări chestionate înregistrează „scăderi istorice ale numărului celor care cred că familiile lor vor avea o situație mai bună peste cinci ani”.

Pe acest fundal de pesimism, în sfârșitul de săptămână din 1-2 aprilie 2023, va avea loc la nivel global un eveniment special cu tema „De ce putem privi cu încredere viitorul”. Discursul de 30 de minute, la care asistența este gratuită, va fi prezentat local la sălile Regatului a Martorilor lui Iehova din Cluj și va fi transmis și prin videoconferință. Pentru a găsi adresa sălii Regatului și ora la care va fi prezentat discursul, vă rugăm să accesați secțiunea „Căutați o întrunire”, de pe pagina principală a site-ului JW.ORG.

„Provocările cu care ne confruntăm pot părea copleșitoare, dar Biblia oferă o speranță puternică de viitor, care ne poate ajuta chiar acum”, a spus dl. Ionuț Moraru, purtătorul de cuvânt al Martorilor lui Iehova. „Acest program prezentat la nivel global a fost conceput astfel încât să le ofere tuturor asistenților motive tangibile pentru a privi viitorul cu încredere.”

Emanuel Șelaru, din Cluj-Napoca, s-a simțit fără speranță din cauza problemei lui de sănătate. Totuși, după ce a început să studieze Biblia, lucrurile s-au îmbunătățit. „Pot spune că mi-am schimbat total perspectiva ... asupra viitorului. Am înțeles că Dumnezeu, în bunătatea sa iubitoare, va elimina orice problemă de sănătate, eu personal având deosebita ocazie să îmi recapăt vederea și să mă bucur alături de cei dragi ai mei pe un pământ transformat în paradis”, a spus el.

Discursul special este primul dintre cele două programe gratuite care vor avea loc în toate cele aproximativ 118.000 de congregații ale Martorilor lui Iehova în prima săptămână a lunii aprilie.

Totodată, publicul este invitat să se alăture celor aproape 20 de milioane de asistenți la nivel mondial la celebrarea anuală a Comemorării morții lui Isus Cristos, care va avea loc în seara zilei de marți, 4 aprilie 2023.

Intrarea la ambele evenimente este gratuită și nu este necesară înregistrarea. Pe JW.ORG, site-ul oficial al Martorilor lui Iehova, sunt disponibile detalii despre ora și locația unde vor avea loc aceste evenimente pe plan local.

Prin amabilitatea Departamentului de Informații Publice al Organizației Religioase „Martorii lui Iehova”.

Comenteaza