Haz de necaz în Turda. Oamenii au ieșit la „pescuit” pe o stradă inundată în urma ploilor

Haz de necaz în Turda. Oamenii au ieșit la „pescuit” pe o stradă inundată în urma ploilor
| Foto: Facebook / USR Turda

Vremea rea din ultimele zile a făcut ravagii și în municipiul Turda, unde mai multe străzi au fost inundate. Câțiva oameni au făcut haz de necaz și au ieșit cu unditele la „pescuit” în plină stradă.

O stradă din Turda, recent modernizată, a fost inundată în urma ploilor abundente de duminică, 11 iunie.

Mai multe persoane au fost surprinse în timp ce „pescuiau” de pe trotuar. Imaginile au fost publicate pe rețelele sociale, iar un val de reacții ironice din partea oamenilor, în special la adresa administrației locale, nu a întârziat să apară.

Câteva dintre comentarii:

  • „Proiect nou : Delta Turzii”;
  • „A deschis Matei Aquapark-ul”;
  • „Dorel a lucrat bine”;
  • „Ce nu vă place? Aici nu trebuie să plătiți taxa de pescuit. E gratis”.

În urma ploii abundente, de duminică, 11 iunie, din zona Turda - Câmpia Turzii, au fost semnalate solicitări de evacuare a apei din mai multe subsoluri și locuințe.

„Am acționat cu câte o autospecială pe străzile George Coșbuc și George Barițiu, unde au existat subsoluri inundate. De asemenea, pompierii de la Detașamentul Turda se deplasează în acest moment pe strada Nicolae Teclu, unde s-a raportat o locuință inundată. În municipiul Turda am intervenit pentru a evacua apa din cinci gospodării, la misiune fiind mobilizate două autospeciale cu două motopompe.”, a transmis ISU Cluj.

Comenteaza