Foto Gaură de canal pe Caragiale, semnalizată cu... bolovan! ”Lasă că punem noi capacul la loc”

Gaură de canal pe Caragiale, semnalizată cu... bolovan! ”Lasă că punem noi capacul la loc”
Gaură de canal pe Caragiale, semnalizată cu... bolovan! ”Lasă că punem noi capacul la loc”
Gaură de canal pe Caragiale, semnalizată cu... bolovan! ”Lasă că punem noi capacul la loc”

O postare din data de 24 februarie de pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca a stârnit uimirea celor care circulă pe șoselele din orașul de pe Someş. 

”Gaură de canal pe Caragiale. Lasă că punem noi capacul la loc”, a transmis un colaborator activ de pe pagina Info Trafic Cluj-Napoca, lângă fotografiile postate.

În mijlocul drumului, pe strada Ion Luca Caragiale din Cluj-Napoca, aproape de Biroul de Carte Funciară, o gaură de canal se căsca vineri seara, gata să îi înghită pe cei care sunt plătiţi din banii publici pentru a se îngriji de starea drumurilor din oraş. Sau măcar indiferenţa acestora dacă ar fi reuşit să o înghită! 

Nu se ştie dacă cineva i-a pus gând rău capacului de canal de pe Caragiale şi avea în plan să ia nişte bani pe el la fier vechi, dar în fotografiile postate se vede că ulterior, gaura de canal semnalizată cu un bolovan, a fost acoperită. Probabil de cel care a postat imaginile. 

Însă surpriză: "Noi trăim în țara în care nu suntem în stare să punem canalele la nivel cu drumul". Capacul de canal, chiar dacă a fost pus pe poziţii, pare înghiţit la propriu de şosea, iar capcana, bineînţeles că persistă... tot în mijlocul drumului. 

Imediat în comentariile postării au curs şi ironiile la adresa proiectelor de infrastructură ale Clujului: 
Oricum îți rupi roata în groapa aia!
Studiu pt metrou...
Pe Bd. Muncii toate îs sub nivel zici că intenţionat le-au făcut aşa.
Era intrarea la metrou!
Bolovanul ala e destul de mic, nu toti îl văd. Nu aţi văzut că un hău/groapa/canal/crevasă/prăpastie în carosabil se semnalizează folosind crengi, preferabil cu frunze? Eco, frumos, vizibil.
Miercuri au fost acolo cu masina de desfundat au umblat la capac...
Sigur nu era cineva înăuntru?
Să nu dea numa tramvaiu în ea…
Şi io am picat cu roata într-un canal într-o zi... repetent la montat canale Cluju' ăsta.

Comenteaza