Floreştenii, înghesuiţi ca sardelele în autobuze în ziua în care s-a anunţat suplimentarea mijloacelor de transport public / "Fix de aia nu va renunţa lumea la maşina personală veci"

Floreştenii, înghesuiţi ca sardelele în autobuze în ziua în care s-a anunţat suplimentarea mijloacelor de transport public / "Fix de aia nu va renunţa lumea la maşina personală veci"
| Foto: captura video - Trăiesc în Floresti Cluj Facebook

Clujenii, de la mic la mare sunt îndemnaţi de ani buni să renunţe să mai circule cu maşinile personale în oraş sau spre oraş din zona metropolitană deoarece traficul este infernal. 

Tocmai în ziua de luni, 9 octombrie, zi în care a fost anunţată suplimentarea autobuzelor care circulă dinspre comuna Floreşti către Cluj-Napoca, ceva nu a mers aşa cum ar fi trebuit.  

O filmare postată pe o pagină de Facebook a comunităţii floreştene, cu un autobuz în care se înghesuie oamenii mai ceva ca pe vremea lui Ceauşescu e dovada că ceva nu a mers cum era plănuit în ziua de luni, 9 octombrie. Oamenii spun că din moment ce nu au loc în autobuze e clar că oamenii nu vor renunţa degrabă la maşinile personale pentru a putea ajunge în oraş.

"Așteptam o asemenea filmare! Dedicație specială pentru cei care se plâng că traficul este aglomerat din cauza celor ce nu-și lasă mașina acasă! După două zile de circulat cu transportul în comun, sunt convinsa ca își vor schimba părerea! O zi cu spor și răbdare!", a comentat un clujean postarea. 

Oamenii se întreabă de ce nu se face un lucru bun până la capăt. Dacă tot au fost suplimentate autobuzele de ce doar până la ora 7 au fost suplimentate. De ce oamenii care vin din Floreşti spre oraş după ora 7 nu pot beneficia de mai multe autobuze puse la dispoziţia lor.  

"Aşa sunt îndemnați oamenii să folosească mijlocul de transport în comun, fix o bătaie de joc... Efectiv rămai cu un gust amar la aceste imagini... Cum ar fi să vă vedeți copilul de 10-12 ani în ipostaza asta când îl trimiți la școală... Te trec toți fiorii..."
"Fix de aia nu va renunţa lumea la maşina personală veci."
"Face apel la cetățeni să folosească cât mai mulţi autobuzele. CARE autobuze că oamenii rămân în stații."
"Ruşine"
"Bătaie de joc!", au comentat filmarea din staţia de pe strada Avram Iancu din Floreşti.

Cel care a filmat a precizat că a stat 30 de minute în staţie până a ajuns acel autobuz, care deja era plin ochi la sosirea în staţie, iar puţinii care au reuşit să urce au fost cei care au avut probabil muşchii mai tari să împingă mulţimea mai în faţă din dreptul uşilor :(

Comenteaza