Floreștenii, așteptați la Hambarul Faptelor Bune. Se strâng bani pentru 200 de copii bolnavi

Floreștenii, așteptați la Hambarul Faptelor Bune. Se strâng bani pentru 200 de copii bolnavi
| Foto: Facebook.com/FlorestiFest

În zilele de sâmbătă și duminică, 17-18 decembrie, între 12:00-22:00, floreștenii au un motiv în plus să treacă pe la Winter Dream din Parcul Poligon: 10% din prețul fiecărui produs cumpărat în Hambar va fi donat pentru educația a 200 de copii diagnosticați cu afecțiuni oncologice.

„MagicEDU este proiectul Asociației Magic care își propune să ofere la 200 de copii și tinerilor cu afecțiuni grave burse educaționale în valoare de 500 de lei lunar, pentru a-i ajuta să nu abandoneze școala din cauza bolii și să nu renunțe la visurile lor.

Poți alege să susții proiectul și prin următoarele modalități:

• Urna pe care o vei găsi în Hambar
• Prin SMS la 8844 cu textul „BURSA”, pentru o donație directă în valoare fixă de 2 euro.

În cadrul evenimentului, te încurajăm să donezi o jucărie pentru copiii aflati sub tratamente oncologice - jucăriile vor ajunge la ei cu ajutorul prietenilor noștri de la @asociatia_magic.

Află mai multe despre eforturile Asociației Magic și cum poți ajuta direct la https://asociatiamagic.ro/implica-te. Te așteptăm în Hambar la Winter Dream, în Parcul Poligon, str. Sub Cetate, nr.13, Florești. Let's make MAGIC together!”, au transmis organizatorii Târgului de Crăciun din comuna Florești.

Comenteaza