Video Emil Boc ține la dietă: „Nu voi mânca mici de 1 Mai” / Invitație pentru clujeni la grătare

Emil Boc ține la dietă: „Nu voi mânca mici de 1 Mai” / Invitație pentru clujeni la grătare

Primarul municipiului Cluj-Napoca spune că încearcă să aibă un stil de viață sănătos, printr-o alimentație corespunzătoare și cât mai multă mișcare.

Declarațiile edilului Clujului au fost făcute, vineri dimineață, la emisiunea ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului).

Vine 1 Mai și sper că va fi vreme frumoasă. Așa arată prognoza, că va fi soare. Noi le spunem clujenilor că pe Valea Gârbăului cele 12 grătare sunt pregătite să sfârâie și vor avea la dispoziție apă, toalete ecologice și puncte de colectare a deșeurilor. Sperăm să petreacă în mod tradițional o zi relaxantă și linișitită”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Emil Boc.

Primarul din Cluj-Napoca a fost întrebat unde își va petrece mini-vacanța de 1 Mai și dacă va mânca tradiționalii mici de Ziua Muncii.

„În Cluj, nu știu pe unde. Poate mă duc și pe la mama la munte. Pe măsură ce mai crești în vârstă, mai lași micii deoparte. Trebuie să te mai ocupi de sănătate și să ai grijă de cele necesare. Nu sunt împotriva mâncării noastre tradiționale. Cu moderație și cu echilibru e binevenită. Totul este să dozezi corespunzători. Când ești mai tânăr, totul merge. Mai târziu trebuie să te mai uiți și la o salată pe lângă mici, nu doar la muștar. Faptul că nu mănânc carne de vită, porc sau pui, nu mă consider vegan. Mă consider un om care încearcă să aibă grijă de sănătate cât poate. Am grijă la ce mănânc. Asta putem face după o anumită vârstă. Încerc să fac și mișcare când am timp”, a mai precizat Boc.

De asemenea, la Baza sportivă Gheorgheni se va punte la dispoziția clujenilor patru foișoare cu grilaje pentru grătar și locuri pentru ceaune.

Comenteaza