Doliu la ISU Cluj. S-a stins din viață un fost adjunct al unității: “A fost un mentor pentru mulți militari”

Doliu la ISU Cluj. S-a stins din viață un fost adjunct al unității: “A fost un mentor pentru mulți militari”
| Foto: ISU Cluj

Colonelul Davidescu Gheorghe, fost adjunct al inspectorului șef, a trecut la cele veșnice.

Tristețe mare în rândul pompierilor clujeni după vestea că un fost adjunct al unității a decedat. Ofițerii care l-au cunoscut pe colonelul Davidescu Gheorghe, își aduc aminte de acesta cu multă bucurie și respect.

“Din păcate, am aflat de trecerea la cele veșnice a fostului adjunct al unității noastre, colonelul Davidescu Gheorghe. Acesta s-a născut la Medgidia în anul 1951 și a absolvit Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică din Iași. Ulterior, în 1992 a fost încadrat ca ofițer în domeniul prevenirii incendiilor la Grupul de Pompieri al Județului Cluj. De asemenea, a ocupat funcția de adjunct al inspectorului șef, trecând în rezervă în anul 2006.

Un ofițer extrem de pregătit, în special pe partea de prevenire a incendiilor și implementare a cerinței de securitate la incendiu în proiectarea clădirilor, colonelul Davidescu Gheorghe și-a lăsat amprenta asupra Inspecției de Prevenire, fiind un mentor pentru mulți dintre militarii care au apucat să lucreze cu dumnealui. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a transmis ISU Cluj.

Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 13 mai, de la ora 13:00, în localitatea Ilișua, comuna Uriu, județul Bistrița-Năsăud.

Comenteaza