Doliu la ISU Cluj. S-a stins din viață la doar 24 de ani, ucis de o boală necruțătoare

Doliu la ISU Cluj. S-a stins din viață la doar 24 de ani, ucis de o boală necruțătoare
| Foto: facebook / ISU Cluj

Sergentul major Roberto Berci, pompier militar în cadrul Detașamentului Dej al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, dar și membru al ansamblului "Someșana", a pierdut bătălia cu o boală necruțătoare. Vestea i-a șocat pe colegi, dar și pe prieteni. 

"Am aflat cu tristețe despre trecerea timpurie la cele veșnice a colegului nostru, sergent major Berci Roberto Marcel. Vestea a fost cu atât mai grea pentru noi, având în vedere că venise de curând din Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldești în rândurile pompierilor militari din Cadrul Detașamentului Dej", au transmis colegii tânărului de la ISU Cluj.

Absolvent al Liceului Teoretic “Papiu llarian” din Dej, promoția 2018, Roberto a ales să devină salvator și a urmat cursurile de formare pentru a încadra autospecialele de intervenție și a sări în ajutorul colegilor atunci când e nevoie.

A fost repartizat după finalizarea pregătirii la ISU Arad, apoi s-a transferat, la cerere, în Cadrul Detașamentului Dej.

“Un om cu suflet nobil, a făcut parte ani la rând din Ansamblul “Someșana” din Dej, unde a lăsat o amprentă frumoasă și unde cu siguranță nimeni nu îl va uita. Din păcate, a fost luat dintre noi de o boală necruțătoare. Transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei îndurerate, cât și celor care l-au cunoscut și au lucrat alături de el!”, au mai transmis reprezentanții ISU Cluj.

Și colegii de la Ansamblul "Someșana" din Dej și-au luat rămas bun de la Roberto.

"Cu multă durere în suflet ne despărțim astăzi de dragul nostru coleg, Roberto. Dumnezeu sa îl vegheze si să îl ia de-a dreapta Sa! Vei rămâne mereu in sufletele noastre! Drum lin spre cer! O să ne lipsești mereu, nu doar pe scenă, ci și ca prietenul nostru", a fost mesajul ansamblului folcloric.

Pentru cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu lui Roberto Berci, slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 4 februarie, de la ora 12:00, la Biserica Ortodoxă din satul Nima (Biserica de Sus).

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza