Călător CTP: ”Vă arăt aici dezastrul pentru că mirosul nu se simte”

Călător CTP: ”Vă arăt aici dezastrul pentru că mirosul nu se simte”

Un cititor al ZIUA de CLUJ a transmis miercuri dimineața pe numărul de WhatsApp al redacției o fotografie dintr-un mijloc de transport în comun din Cluj-Napoca, alături de un mesaj de indignare. 

”Bună ziua vreau să vă arăt și aici dezastrul pt. că mirosul nu se simte. De pe linia 39”, ne scrie clujeanul supărat pe mizeria din autobuz. În fotografie se observă niște gunoaie aruncate pe jos în mijlocul de transport public.

Probabil omul se așteaptă să călătorească într-un autobuz curat și aerisit, însă trebuie să recunoaștem că gunoaiele aruncate pe jos nu răsar singure nici măcar pe stradă, cu atât mai mult în autobuze și au legătură mare cu cei 7 ani de acasă în ce ne privește pe toți. "Ştiu că este vina şi a călătorilor, dar şoferul în faţă are un mop groaznic de murdar...", mai scrie călătorul CTP. 

De remarcat la capitolul ”spirit civic” în detrimentul ”arătatului cu degetul” este exemplul dat de un bărbat, în a doua zi de Paște, care strângea gunoaie de pe marginea drumului în Borhanci. Singur. Pe ploaie. Vreo 10 saci! 

Linia 39 CTP Cluj-Napoca face legătura dintre Valea Chintăului și Piața Mihai Viteazul din municipiul Cluj-Napoca. Amintim că începând din data de 20 martie, numărul de vehicule alocate liniilor 39 și 39L a fost suplimentat, potrivit reprezentanților CTP Cluj-Napoca. De asemenea, graficele de circulație au fost ajustate.

Cursele liniei 39 / 39L având orele de plecare din Piața Mihai Viteazu la ora 07:25, 7:45 și 8:05 vor deservi și zona Cluj Inovation Park, iar la orele 16:10, 16:40, 17:10 și 17:25 vor fi efectuate plecările din Cluj Inovation Park ale curselor liniei 39 / 39L spre Piața Mihai Viteazu.

Citește și: "În a doua zi de Paști, un clujean făcea ecologizare în Borhanci singur, de capul lui"

Comenteaza