Banca Transilvania, Farmec, Terapia și Moldovan, pe lista primarului Boc. "Este foarte importantă susținerea economiei locale"

Banca Transilvania, Farmec, Terapia și Moldovan, pe lista primarului Boc. "Este foarte importantă susținerea economiei locale"
| Foto: Facebook / Emil Boc

Primarului Clujului a vorbit, joi, despre importanța susținerii economiei și a producătorilor locali.

Edilul șef din Cluj-Napoca a precizat că susținerea economiei locale, a producătorilor locali și a brand-urilor locale este extrem de importantă, iar acest lucru reprezintă cheia spre succes a orașului pentru a deveni din ce în ce mai atractiv. 

"Este foarte importantă susținerea economiei locale la Cluj. De la micii producători agricoli, la meșteșugari, la industria locală, la brand-urile naționale și locale. Avem Banca Transilvania, avem Farmec, Terapia, sunt niște brand-uri pe care trebuie să le susținem. De asemenea, cei din domeniul culinar, trebuie să-i ajutăm să crească, spre exemplu Moldovan care a crescut extraordinar", a declarat primarul Emil Boc.

Primarul a amintit și de industria IT clujeană care "dă ora exactă în România și în centrul și estul Europei în materie de inovare".

"Avem un fabulos domeniu de inovare și IT cu cele două clustere Cluj IT și Transilvania IT care dau ora exactă în România și în centrul și estul Europei în materie de inovare. Avem aceste lucruri la Cluj și care trebuie susținute și dezvoltate prin toate mijloacele posibile pentru că dacă fiecare trage pentru Cluj, atunci avem cu toții o reușită mai bună. Acesta este cel mai mare avantaj al Clujului, s-a creat această cultură ca fiecare, în domeniul lui, să aducă și să tragă pentru Cluj. Cât timp acest lucru aduce acest vibe pozitiv, această atitudine de a fi cel mai bun în domeniul tău, va face din Cluj un oraș de referință, iar noi trebuie să promovăm în continuare acele politici care să unească oamenii și să nu-i dezbine", a mai spus Emil Boc.

Comenteaza