Zeci de medici din Cluj, refuzați ieri de la vaccinare. Ce s-a întâmplat

Zeci de medici din Cluj, refuzați ieri de la vaccinare. Ce s-a întâmplat

Mai mulți medici, care s-au prezentat vineri în centrele de vaccinare pentru imunizarea împotriva COVID-19, după ce s-au programat pe platforma online creată de STS, au rămas nevaccinați.

Reprezentanta medicilor de familie din Cluj, Emiliana Costiug, a precizat pentru Europa FM că, odată ajunși la centrele de vaccinare, medicii ar fi constatat că programările lor erau dublate. 

„După ce au obținut programarea, la fața locului au fost refuzați de la vaccinare, pe motiv că centrele de vaccinare nu văd persoanele care au programare și ca urmare s-au suprapus programările. Au fost rugați să se reprogrameze după data de 18”, a spus Emiliana Costiug.

Pe de altă parte, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, medicul colonel Valeriu Gheorghiță, a spus într-un interviu acordat Europa FM că, de fapt, problema nu ține de platforma de programare, ci angajații de la Spitalul Județean au ales să vaccineze mai întâi angajații proprii, neînscriși în platforma națională de programare.

Comenteaza