Vești bune de la primarul din Turda! Spitalul Municipal va fi renovat cu bani din PNRR

Vești bune de la primarul din Turda! Spitalul Municipal va fi renovat cu bani din PNRR

Proiectul de renovare energetică a Spitalului Municipal Turda a fost aprobat în cadrul rundei a doua prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Proiectul este estimat la peste 21 milioane de lei.

Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Turda, Cristian Matei, pe rețelele de socializare.

„Vești bune! Proiectul de renovare energetică a Spitalului Municipal Turda a fost aprobat în cadrul rundei a doua prin PNRR, componenta C5, Valul Renovării. Valoarea totală a proiectului este de 21.237.709 lei fără TVA.

Lucrările vor include izolarea termică a fațadei, înlocuirea ușilor și ferestrelor, refacerea hidroizolației, modernizarea sistemului de iluminat, dotarea cu sisteme de încălzire eficiente, instalarea de surse de energie regenerabilă și instalarea a 5 stații de încărcare pentru mașinile electrice.

Ne dorim să reducem costurile facturilor de energie și să ne aliniem la normele europene prin implementarea de soluții smart eco-friendly atât în clădirile publice cât și în clădirile multifamiliale din municipiul nostru.

Suntem mândri să investim în binele comunității noastre și să asigurăm servicii de calitate pentru toți cetățenii Turzii”, a transmis edilul Turdei.

Comenteaza