Vaccinuri anti-COVID, "pe toate gardurile" la Cluj. Listele de așteptare au ajuns aproape goale

Vaccinuri anti-COVID, "pe toate gardurile" la Cluj. Listele de așteptare au ajuns aproape goale

În centrele de vaccinare din Cluj sunt mii de locuri disponibile la vaccinare, astfel că listele lungi de așteptare pentru programare au ajuns istorie.

Gata cu listele de așteptare pentru vaccinare la Cluj! Au rămas sub 2.500 de persoane care au o programare în așteptare pe platformă, în centre din Cluj-Napoca, înscriși cu săptămâni înainte, cel mai probabil. În acest moment, în centrele de vaccinare din județ sunt 13.000 de locuri disponibile la vaccinare cu timp de așteptare doar la fața locului.

În plus, cei grăbiți sau comozi nici nu trebuie să mai coboare din mașină ca să se imunizeze. Trebuie doar să aibă buletinul la ei și se vaccinează în câteva minute, aproape din mers, pe platoul de la Sala Sporturilor. Astfel, în centrele din Cluj sunt 6.000 de locuri disponibile la vaccinarea cu serul Pfizer/BioNTech, alte peste 700 pentru Moderna și câteva mii cu serul de la AstraZeneca.

Județul Cluj este în topul clasamentului vaccinărilor la nivel naţional, cu o rată de vaccinare de 28%, imediat după București (31%), fiind deja imunizate aici 285.000 de persoane.

Comenteaza