Vaccinarea anti-COVID | Bucureștiul se apropie de 60%. Cum stă Clujul

Vaccinarea anti-COVID | Bucureștiul se apropie de 60%. Cum stă Clujul

Coordonatorul CNCAV, medicul Valeriu Gheorghiță, afirmă că, în prezent, rata de acoperire vaccinală în România e de circa 33%.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Bucureștiul rămâne lider în ceea ce privește rata de acoperire vaccinală, cu un procent de aproape 60%, urmat de județul Cluj.

"La nivel de acoperire vaccinală, municipiul București este la aproape 60%, mai exact 59,4%, județul Cluj are o rată de acoperire vaccinală de 52,3 %.

11% dintre judeţe au rată de acoperire vaccinală între 40 şi 50%, 65% dintre județe au acoperire vaccinală între 30 şi 40%, iar 19% dintre județe au o acoperire între 20 - 30%. Cea mai mică rată de acoperire vaccinală este de aproximativ 24% în județul Suceava", a precizat Valeriu Gheorghiţă, marți, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

Președintele CNCAV a mai precizat că, în prezent, rata de acoperire vaccinală în România e de circa 33%, vaccinări cu doza I. De la debutul campaniei de vaccinare, peste 6,5 milioane de persoane au fost vaccinate cu cel puțin o doză, peste 5,97 milioane cu schema completă de vaccinare și peste 371.000 cu doza III.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza