Vaccinare sau testare obligatorie pentru unii angajați. Arafat: "Una din acestea două trebuie să fie"

Vaccinare sau testare obligatorie pentru unii angajați. Arafat: "Una din acestea două trebuie să fie"

Șeful DSU, Raed Arafat, a vorbit miercuri seara, despre posibilitatea de a se impune vaccinarea împotriva COVID-19 sau testarea obligatorie în cazul unor categorii profesionale.

​Arafat a fost întrebat la Digi24 ce părere are despre faptul că medicii, profesorii și militarii ar putea fi obligați să se vaccineze sau să se testeze săptămânal pe banii lor.

„Cert este că trebuie vaccinare obligatorie și în cel mai rău caz testarea obligatorie cel puțin o dată pe săptămână. Una din acestea două trebuie să fie. 

Statul îți oferă vaccinul gratuit, ai acces la el deja de câteva luni, poți să te duci oriunde să te vaccinezi. Statul îți oferă vaccinul gratuit, ai acces la el deja de câteva luni, poți să te duci oriunde să te vaccinezi. Dacă ai ales să nu o faci, atunci te testezi. Te testezi obligatoriu o dată pe săptămână pentru două motive – unu, pentru că ești din păcate un risc pentru alții, și doi, dacă te îmbolnăvești, măcar să te izolezi de persoanele celelalte. (...) Măsurile astea vor trebui să vină foarte repede”, a spus Raed Arafat, la Digi24.
 

Comenteaza