Video Vaccinare anti-COVID, non-stop, la Cluj-Napoca. Ce ai de făcut?

Vaccinare anti-COVID, non-stop, la Cluj-Napoca. Ce ai de făcut?

Timp de trei zile și trei nopți, non-stop, locuitorii din Cluj-Napoca, dar și cei din alte localități, se vor putea vaccina cu serul Pfizer-BioNTech, fără programare, într-un maraton al solidarității inițiat de Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca, căreia i s-au alăturat întreaga comunitate medicală clujeană, societatea civilă și administrație publică locală și județeană.

Sute de medici și asistenți din spitalele universitare clujene și studenți mediciniști își unesc forțele într-o acțiune de voluntariat plină de speranță și încrederea că împreună vom reuși să oprim pandemia.

''Dragi clujeni, drumul spre revenirea la o viață normală trece prin procesul de vaccinare. Vă așteptăm la maratonul vaccinării de la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca, de vineri (14 mai) de la ora 16:00 până luni (17 mai) la ora 8:00. Nu este necesară programarea, este nevoie doar de buletin. Vaccinul utilizat este Pfizer-BioNTech'', a declarat edilul, Emil Boc.

De vineri, 14 mai, ora 16:00, până luni, 17 mai, ora 8:00. Sala Polivalentă BT Arena (intrarea dinspre stadionul Cluj Arena). Ser Pfizer-BioNTech, 20 de fluxuri de vaccinare, Fără programare, doar cu buletinul
Rapel: În 4-7 iunie, în aceeași locație

Ce ai de făcut?

Vino la orice oră, doar cu buletinul, începând de vineri, 14 mai, ora 16:00, până luni, 17 mai, ora 8:00, la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca. Accesul la vaccinare este gratuit, pentru toate persoanele cu vârsta de peste 16 ani. Pentru cei care nu au împlinit vîrsta de 18 ani, este necesar acordul scris al unui părinte sau al tutorelui legal.

Este recomandat ca, înainte să te prezinți la centrul de vaccinare, să completezi documentele necesare pentru a facilita procesul de vaccinare și a se evita aglomerarea. Poți descărca documentele de aici: https://vaccinare-covid.gov.ro/chestionar-triaj.../. Formularele vor fi disponibile și la centrul de vaccinare.



Comenteaza