"V-ați uitat vreodată în ochii unui copil bolnav de cancer?" Patrick, un copil de abia 1 an, are nevoie de ajutor să se facă bine!

"V-ați uitat vreodată în ochii unui copil bolnav de cancer?" Patrick, un copil de abia 1 an, are nevoie de ajutor să se facă bine!

Patrick a fost diagnosticat cu cancer încă înainte de a împlini un an de viață și are nevoie de tratament în străinătate pentru a se face sănătos. Cei care vor să îl ajute, pot licita obiecte pe grupul de Facebook "Să-l ajutăm pe Patrick!", banii urmând să ajungă în contul copilului pentru tratament.

"V-ați uitat vreodată în ochii unui copil bolnav de cancer? I-ați cunoscut visele? I-ați înteles suferința? Dar pe cea a părinților săi? Puteți alege să faceți ceva pentru Patrick, puiul de om care în 30 septembrie abia împlinește un an și deja trece printr-o grea încercare! Noi ne implicam si puteți sa ne fiți alături! Împreună pentru micuțul Patrick", este apelul lansat pe grupul de Facebook "Să-l ajutăm pe Patrick!"

Patrick este baietelul in ochii caruia vezi marea. Sunt de-un albastru atat de senin incat te linistesc si te fac sa zambesti. Daca nu il ajutam, el nu va mai putea vedea marea, cel putin nu cu ambii ochisori, pentru ca la mai putin de 1 an a fost diagnosticat cu retinoblastom, un tip de cancer care apare in retina.

Ochiul drept ii este afectat in proportie de 50 la suta. Problema insa nu e doar vederea ci si faptul ca e o tumoare maligna care se poate raspandi daca nu se intervine cat mai repede cu putinta.

Ioana si Cristi, parintii lui Patrick, sunt din Cluj-Napoca. De profesie economisti, cei doi s-au cunoscut la locul de munca si au fost binecuvantati cu doi baieti: Raul, in varsta de 6 ani si jumatate si Patrick, care in 30 septembrie va implini un anisor.

Niciun parinte nu este pregatit sa afle ca copilul lui nu va mai putea vedea cum trebuie. Insa atunci cand se intampla, parintele lupta pana in panzele albe.

Ioana și Cristi au început lupta și au nevoie de ajutorul nostru!

În prezent se afla cu Patrick in Italia, pentru investigatii mai complexe si pentru o procedura cu laser. Nu vorbesc italiana si stau la hotel in orasul Siena, unde se afla clinica Doris Ocular Oncology. Nu cunosc pe nimeni in Italia si au nevoie de sprijin!

Momentan nu se stiu cu precizie costurile tratamentelor insa rudele si prietenii familiei Pop ne cer ajutorul. Parintii au nevoie de sprijin atat din Siena, cat si din Romania.

Cei care vor să îl ajute pe Patrick să se facă bine pot dona în conturile:

Euro:RO87RNCB0318001001390011 Cod BIC/ SWIFT: RNCBROBU (POP CRISTIAN)

LEI: RO61RZBR0000060013688614 (POP IOANA)

Revolut: 0799304043

Comenteaza