Unde își pot face clujenii doza 4 anti-COVID / LISTA cu cele 150 de cabinete din CLUJ

Unde își pot face clujenii doza 4 anti-COVID /  LISTA cu cele 150 de cabinete din CLUJ

Luni a început administrarea dozei a 4-a de vaccin împotriva COVID, în România.

Persoanele care doresc să își facă doza 4 de vaccin împotriva Covid-19 se pot adresa centrelor de vaccinare și medicilor de familie. "Nu trebuie să fie neapărat medicul dumneavoastră de familie sau un anumit centru de vaccinare. Iar pentru cei care se tem că procesul va fi unul dificil din cauza închiderii unora dintre centre, e bine de știut că în acest moment sunt peste 100 de centre deschise la nivelul întregii țări.

Lista centrelor de vaccinare va fi actualizată în scurt timp pe platforma națională de informare. În acest moment sunt peste 100 de centre deschise la nivelul întregii țări", se arată pe pagina Ro Vaccinare.  La Cluj, vaccinarea anti-COVID se poate face în peste 150 de cabinete ale medicilor de familie. Lista acestora poate fi găsită AICI.

Potrivit sursei citate, până aseară, 339 de persoane au primit doza a 4-a de vaccin împotriva COVID-19, persoane din populația generală și persoane sever imunocompromise.

Vaccinarea cu doza a 4-a

Pot solicita vaccinarea cu doza a 4-a persoanele peste 18 ani care au fost vaccinate împotriva COVID-19 cu 3 doze de vaccin de tip ARN mesager sau cu o schemă heterologă care include AstraZeneca/ Vaxzevria și vaccinuri de tip ARN mesager. Vaccinarea cu doza a 4-a se poate efectua la minimum 4 luni după efectuarea celei de a 3-a doze.

loading...
Comenteaza