Tudor Chirilă, mesaj dur despre valul 4: "Imaginați-vă Sala Palatului plină de oameni. Doar că sunt morți. La fiecare 9 zile moare cam o Sala Palatului"

Tudor Chirilă, mesaj dur despre valul 4: "Imaginați-vă Sala Palatului plină de oameni. Doar că sunt morți. La fiecare 9 zile moare cam o Sala Palatului"
| Foto: Facebook/Tudor Chirilă

Tudor Chirilă a postat un mesaj dur pentru a atraje atenția asupra situației grave cu care se confruntă România în valul 4 al pandemiei de COVID-19. "O să încerc să creez o imagine, că poate valorează mai mult decât orice", a explicat artistul.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Tudor Chrilă îi provoacă pe cei care nu cred în pandemie sau în vaccin să își imagineze o Sala Palatului plină de oameni pe scaune, cam 3.500, câți omoară coronavirusul la fiecare 9 zile.

„Aş putea să postez o pisică. Cu puţin efort, aş mulţumi pe toată lumea. Doar că nu am în plan aşa ceva. Aşa că o să încerc să creez o imagine, că poate valorează mai mult decât orice. Imaginaţi-vă Sala Palatului plină ochi, pe scaune, fără oameni în picioare. Aşa, ca la un concert de muzică clasică. Plină de oameni. Doar că ei sunt morţi. Fiecare încremenit într-o expresie contorsionată de surpriza morţii. 3.500 de morţi. În perioada asta, la fiecare 9 zile moare cam o Sala Palatului. De aceeaşi boală”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Până ieri, în România, au murit 41.130 de oameni infectați cu noul coronavirus, în ultimele zile numărul deceselor fiind de ordinul sutelor.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza