Țara care pare că a invins pandemia. Cel mai redus număr de cazuri noi într-un an

Țara care pare că a invins pandemia. Cel mai redus număr de cazuri noi într-un an
| Foto: timesofisrael.com

În Israel au fost confirmate în ultimele 24 de ore numai 38 de noi cazuri de COVID-19, cel mai redus număr în ultimul an.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

De asemenea, este un nou minim al îmbolnăvirilor ce arată că această ţară a lăsat în urmă pandemia după ce şi-a vaccinat mai mult de jumătate din populaţie, relatează duminică agenţia EFE, citați de Agerpres.

Cele 38 de cazuri au fost confirmate în urma efectuării a 8.752 de teste. Acest număr al noilor cazuri arată continuarea tendinţei descendente a pandemiei în această ţară care este aproape să obţină prin vaccinare imunitatea colectivă şi continuă relaxarea restricţiilor antiepidemice

Din populaţia sa de circa nouă milioane, peste cinci milioane de persoane au fost vaccinate cu ambele doze de vaccin anti-COVID-19. Totodată, Israelul nu a raportat, vineri, 23 aprilie, niciun deces din cauza Covid-19, pentru prima oară în ultimele 10 luni.

De o săptămână israelienii nu mai sunt obligaţi să poarte mască în spaţiile deschise, iar atmosfera de pe străzi aminteşte în mare măsură de cea de dinaintea pandemiei. Israelul mai are în prezent puţin peste 1.800 de cazuri de COVID-19 active şi numai 153 de pacienţi sunt internaţi în stare gravă

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza