Video Emil Boc, parte din campania "Susține Orașe Sănătoase" a comunităţii UrbanizeHub

Emil Boc, parte din campania "Susține Orașe Sănătoase" a comunităţii UrbanizeHub

Comunitatea UrbanizeHub a realizat un clip pro vaccinare pentru a susține Orașe Sănătoase în România. Emil Boc, primarul Clujului, alături de alţi lideri locali din ţară, înseamnă oamenii la vaccinare. 

UrbanizeHub este o comunitate de experți care aduc idei și proiecte despre orașe inteligente şi dezvoltarea urbană durabilă. Comunitatea doreşte să aducă aceste teme în prim-plan și să încurajeze integrarea ideilor inovatoare în orașele din România.

"Comunitatea UrbanizeHub susține Orașe Sănătoase" este o campanie pro vaccinare anti-COVID demarată de UrbanizeHub. Mai mulți primari și lideri locali apar în clipul UrbanizeHub România pentru conștientizarea populației în legătură cu efectele pandemiei. Printre aceștia se află Ilie Bolojan, Emil Boc, Ioan Popa (primarul Reșiței), Constantin Toma (primarul Buzăului).

Grațian Mihăilescu, reprezentantul UrbanizeHub, realizatorul acestei campanii, spune că mesajele transmise de către primari și lideri locali au o mai mare credibilitate pentru oamenii din comunități

“Cetățenii și comunitățile locale au tot mai puțină încredere în instituțiile centrale și în guvern și practic transferă mai multă încredere către liderii de comunități, pe care ei i-au ales. De aceea, noi am încercat să aducem mai mulți lideri locali, cu credibilitate, care să dea un mesaj pentru a face orașele mult mai sănătoase. Mesajul a fost unul pro-vaccinare", a transmis Grațian Mihăilescu, citat de g4media.ro. 

"Acum, în plină pandemie, e timpul să ne întrebăm nu doar ce poate face ţara pentru noi, ci să ne întrebăm ce putem face noi pentru ţară. Şi putem face un singur lucru. Să ne vaccinăm şi viaţa noastră va reveni la normal. Să ne vaccinăm şi să ne salvăm viaţa noastră şi a celor dragi. Pandemiile au fost înviinse prin ştiinţă, adică prin vaccinare.

Vă invit şi vă rog să vă vaccinaţi! Ne vaccinăm şi salvăm vieţi! Ne vaccinăm şi revenim la normalitate! Ne vaccinăm şi viaţa noastră merge mai departe alături de cei dragi cu sănătate şi bucurii", transmite edilul Clujului, Emil Boc în campania Susţine Oraşe Sănătoase. 

Comenteaza