Subprefectul Irina Munteanu a donat sânge în cadrul campaniei „Să dăruim zâmbete!”

Subprefectul Irina Munteanu a donat sânge în cadrul campaniei „Să dăruim zâmbete!”

Subprefectul Clujului, Irina Munteanu, a donat sânge pentru copiii bolnavi de leucemie, în cadrul campaniei „Să dăruim zâmbete!”.

Irina Munteanu a răspuns apelului lansat de grupul "Să dăruim zâmbete, Cluj-Napoca" în cadrul campaniei de donare de sânge pentru copiii cu leucemie de pe secția de ocopediatrie a Institutului Oncologic "Prof. Dr. Ion Chiricuță".

„Ne “costă” o jumătate de oră din activitatea zilnică să dăm o şansa la viață unora mai puțin norocoşi decât noi şi să devenim ” super-oameni””, a spus Irina Munteanu.

"O realizare minunată cu care echipa "Să dăruim zâmbete" se mândreşte. Invitata de onoare care a răspuns pozitiv provocării de a dona sânge pentru copiii cu leucemie a fost azi la Centrul de Transfuzii Cluj şi a donat sânge pentru " Magnifici". Mulțumim doamnei subprefect pentru gestul superb. Respect şi prețuire", a transmis Angela Condurache, reprezentantul proiectului "Să dăruim zâmbete, Cluj-Napoca".

Clujenii care doresc să se alăture campaniei "Să dăruim zâmbete!" sunt așteptați să doneze sânge la Centrul Regional de Transfuzii Cluj-Napoca.

Comenteaza