Sub 100 de cazuri cu coronavirus la Cluj în ultima zi/ Situația în spitale

Sub 100 de cazuri cu coronavirus la Cluj în ultima zi/ Situația în spitale

Toate județele au raportat miercuri sub 100 de noi infectări, excepția fiind Capitala, unde au fost depistate peste două sute de cazuri.

În ultimele 24 de ore, în Cluj au fost raportate 89 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, în scădere față de ieri, când au fost 130.

De altfel, astăzi toate județele au raportat sub 100 de noi infectări, excepția fiind Capitala, unde au fost depistate 267 de cazuri. După București, cele mai multe cazuri au fost confirmate în județul Timiș - 95, urmat de Cluj cu cele 89 de infectări.

Rata infectărilor a coborât la 1,79 la mie în Cluj, însă județul se află tot pe locul întâi, la egalitate cu Timișul, iar pe doi este municipiul București, care are 1,51 la mie. Media națională a mai făcut un mic pas înapoi și a ajuns 0,87.

În spitalele din Cluj sunt internați 71 de pacienți confirmați cu SARS-CoV-2, din care 8 copii. La ATI sunt 13 de bolnavi în stare gravă.

În ultimele 24 de ore, în România au fost raportate 1.425 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, cu 437 mai puține față de ziua anterioară și 11 decese.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza