SMURD Cluj face recrutări: „Te pasionează urgențele?” / Până când se pot face înscrierile

SMURD Cluj face recrutări: „Te pasionează urgențele?” / Până când se pot face înscrierile
| Foto: Facebook.com/SMURDCJ

SMURD Cluj dă startul recrutării noilor paramedici pe ambulanțele de terapie intensivă mobilă (TIM) începând cu data de 15 decembrie.

Recrutarea va avea loc pe parcursul a mai multor luni și va include cursuri teoretice, un examen teoretic tip grilă + redacțional, ateliere practice pentru cei intrați pe baza rezultatelor examenului teoretic și un examen practic. Într-un final vor fi acceptați un număr limitat de paramedici care vor începe gărzile.

Te pasionează urgențele? Vrei să vezi cum medicina e mai mult decât teoria învățată la facultate? Vrei să vezi cum se ajunge la stabilizarea unui pacient critic? Ești curios despre ce înseamnă medicina în prespital? Te interesează însușirea unor manopere fundamentale în medicina de urgență, dar și a unor cunoștințe indispensabile pentru orice medic, indiferent de specialitate?

Din ce să învăț? Studenții înscriși vor primi toate materialele necesare pentru examenul teoretic.
- Criterii de înscriere:
1. Student la Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca
2. An de studiu I-IV pentru studenții la medicină generală sau dentară, an de studiu I-III pentru asistență medicală licențiată
- Cum pot să mă înscriu? Prin completarea formularului de înscriere atașat (https://forms.gle/msdBwSj3sXfqkCT1A). Pentru înscriere este necesară atașarea carnetului de student vizat, la zi (scanat sau poză) și a unui CV în limba română sau engleză în format PDF.
- Există taxă de înscriere? În anul acesta înscrierea este gratuită.
- Ce fac mai departe? Restul pașilor vor fi comunicați pe mail persoanelor înscrise, la sfârșitul lunii ianuarie.
Deadline completare formular: 15 ianuarie 2024, ora 00:00

Contact: În cazul în care întâmpini dificultăți la atașarea fișierelor sau legate de completarea formularului, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon 0772086900 (Kegyes Dávid) sau 0757405375 (Horvath Elfriede), pe adresa de e-mail kegyesdavid70@gmail.com sau pe pagina de Facebook.

Te așteptăm să salvăm vieți împreună!”, se arată în anunțul celor de la SMURD Cluj.

 

Comenteaza